top of page

Kunderespons

Maria

*

"A-L er virkelig en dygtig håndværker og kunstner. Vi er i den grad tilfredse med de speciallavede vielsesringe vi fik lavet"

Trine

*

" Vi har vores vielsesringe herfra og de har virket efter hensigten i over 10 år ;) Unikke ringe til unikke begivenheder.."

Kirsten

*

" Kan ikke roses nok, er helt vild med min nye ring"

*

"God og hurtig service! Vi har fået smeltet arveguld om til vielsesringe hos Anne-Lene og er så glade for resultatet. Ringene udstråler hendes gode håndværk og grundighed. Vi kom til hende kun 8 dage før vores bryllup, men dette var intet problem og vi havde ringene klar dagen før den store dag. Kæmpe anbefaling herfra"

*

"Min kone er MEGET glad for ringen. Hun synes at den nærmest er blevet en del af hende allerede, og glædes hver gang hun ser på den...I år har vi sølvbryllup og derfor syntes jeg det var passende at fejre det med noget "stort" og når jeg ser min kones glæde over ringen er jeg helt overbevist om, at det var det helt rigtige. Det havde ikke været muligt uden dig!"

*

"Nu har jeg hentet ringene - og jeg er ovenud begejstret!!!
De er SÅ smukke - TUSIND TAK for meget veludført arbejde
Det er absolut ikke sidste gang, jeg får lavet smykker hos dig!!"

Alguld.dk er et guldsmedeværksted i Galten ved Aarhus. Alguld designer unikke smykker med ædelsten i alle farver og former. Se kunderespons på www.alguld.dk
bottom of page